Virstanpylväitä Näppärin historiassa

1.7.1983 Seppo Luoto osti Valkeakosken kadulla sijanneen Näppärin

3.3.1986 Valtakadun varteen muuttaneen liikkeen avajaiset

1987 otettiin käyttöön uusi Risto Vilppaan suunnittelema logo
Hankittiin ensimmäisenä valkeakoskelaisena liikkeenä pankkikorttien lukemiseen korttikassapääte.

2.4.1990 muutto viereiseen isompaan huoneistoon. Samalla alkoi oma värikuvatuotanto. ”Hyvät värikuvat jopa tunnissa” – kampanja kaksinkertaisti kehitettävien rullien määrän.

1990 Airi Luoto suorittaa kolmen vuoden opiskelun jälkeen Suomen Valokuvaajain liiton Ammattivalokuvaajan pätevöitymiseen tähdänneen valokuvaajan koulutuksen ensimmäisenä valkeakoskelaisena.

1992 on vuorossa kahden lisäopiskeluvuoden jälkeen muotokuvaukseen suuntautuneen opiskelun todistus ja päättötöiden näyttely.

1994 muutto nykyiselle paikalle Koskikaran seinänaapuriksi

1996 hankitaan uusinta teknologiaa oleva monitoriprintteri, joka takaa entistä monipuolisemman tuotevalikoiman kiitoskorteista ja rajauskuvista aina 20×30 kokoon saakka

1997 investoitiin uusien APS-filmien ja kuvaluettelon mahdollistaviin laitteisiin

1998 olimme kauppaoppilaitoksen oppilastyönä tehdyn tutkimuksen mukaan asiantuntevin, edullisin, joustavin, laadukkain ja monipuolisin liike, mistä sai parhaat sekä nopeimmat kuvat.

1999 palkittiin Näppäri Vuoden oppisopimuskouluttajaksi

2000-luvulla digitalisaatio on vauhdittanut myös kuvausta valtavalla nopeudella. Ensin vaihtuivat filmikamerat digitaalikameroihin sitten tabletteihin ja älypuhelimiin. Myös investointeja on jouduttu tekemään entistä useammin. Asiakaspäätteenä toimiva kuvakioskimme on jo neljännen polven kioskimme. Kuvien tilaus puhelimesta netissä suoraan meidän printterillemme on lisääntynyt. Tuotevalikoimaan ovat tulleet perinteisten valokuvien lisäksi erilaiset kuvatuotteet kuten esimerkiksi mukit, t-paidat, tyynyliinat ja canvas-taulut. Kuvia pystymme valmistamaan 60 cm leveälle paperille.
Poliisin siirryttyä vastaanottamaan passikuvia netin välityksellä, olimme mukana kehittämässä järjestelmää. Olimme myös valtakunnallisesti ensimmäisten joukossa lähettämässä kuvat suoraan poliisille. Saimme myös oikeuden käyttää tunnusta ”Passikuvauksen ammattilainen”.